Skip to main content

Vastu Shastra

La finalitat d’utilitzar el Vastu shastra és que tots els habitants d'un espai puguin estar més harmonitzats, treballar cap a la pau espiritual i estar molt més en contacte amb ells mateixos i amb el seu entorn.

El Taj Mahal o les Piràmides Egípcies, van seguir els principis i patrons de l'Vastu Shastra per a la seva edificació.

Ciència i filosofia.

Vastu Shastra porta milers d’anys observant a l’Índia l’impacte que l’arquitectura pot tenir en diferents àrees de la teva vida: relacions personals, salut, prosperitat, èxit, etc.

Analitzant la localització, geometria, volums i distribució, amb relació a una determinada orientació cardinal i tenint en compte les persones que hi viuen, ja es pot veure en quines àrees de la teva vida pot estar influenciant.

T'agradaria descobrir en què t'està afectant l'espai on vius?

Localització

Localització de les alteracions i les diferents carències que hi pugui haver.

Correccions

Si necessites corregir algun problema específic que hàgim identificat prèviament en una consultoria.

Equilibrant l’entorn i l’arquitectura


Els principis del Vastu Shastra depenen de l’equilibri dels elements, la interacció amb els éssers humans i amb l’ambient.
A més, considera l’íntima relació que hi ha amb les orientacions i com aquestes estan lligades al camp electromagnètic de la terra i el seu efecte en els éssers humans.
Cada un dels cinc elements clau d’aquesta filosofia arquitectònica, s’associa en les direccions cardinals: al nord-est amb l’aigua, el sud-est amb el foc, al sud-oest amb la terra, al nord-oest amb l’aire i la zona central amb l’espai.
Per aconseguir l’harmonia a la llar, la distribució de les estances de la casa, com la cuina, el bany o al dormitori s’han d’ubicar en el lloc adequat.

Bàsic Online

Estudi bàsic de Vastu Shastra en línia.

66

Complet Online

Estudi complet de Vastu Shastra en línia.

129

Complet Presencial

Estudi complet de Vastu Shastra presencial.

183