Skip to main content

ESTUDI COMPLET DE VASTU SAHSTRA EN LINEA

 

Arquitectura ancestral

Vastu Shastra: Organitza la teva casa per atreure bones energies

El lloc en el qual vivim ens afecta, de manera positiva o negativa.

Un lloc amb estrès produeix malalties, problemes econòmics i baralles familiars.

Per contra, si la teva casa és harmoniosa, la vida es fa més fàcil i tota l’energia flueix.

És una ciència mil·lenària que utilitza l’energia geomagnètica de la terra per fer construccions saludables i crear un espai sagrat en qualsevol lloc.

 

¿Com t’afecta l’energia de la teva llar i quina és la millor ubicació dels ambients?

L’estudi del Vastu explica com els cinc elements (la terra, l’aigua, el foc, l’aire, i l’espai) estan en un perfecte balanç a la natura.

Quan es construeix un edifici, aquest balanç s’altera i pot tenir un impacte sobre els nostres cossos, les nostres ments i esperits.

A través d’aquesta ciència arquitectònica ancestral és possible aprendre com crear un espai sagrat adequat en qualsevol ambient.

 

A aquí està destinat aquest estudi:

Les coses no et van del tot bé des que t’has canviat de casa o negoci i no aconsegueixes entendre per què.

Millorar l’energia de casa teva o el teu negoci.

Abans de comprar un pis, casa, solar o finca, és un bon moment per saber quina qualitat biòtica té el terreny i així poder valorar o ajudar-vos a decidir l’opció de compra o lloguer,  i així prendre la decisió més encertada sabent com aquest espai et podria afectar.

O si disposem ja d’habitatge o lloc de treball, comprovar les estances o zones on més temps passem, que tinguin una correcta distribució, orientació i estiguin netes de geopaties.

Tens els plànols de la teva casa o negoci i vols descobrir com l’espai està afectant la teva vida.

 

De què consta l’estudi:

Detectar les carencies segons el Vastu, detectar les diferents corrents magnètiques d’un pis, casa, finca o solar i les possibles geopaties i les seves implicacions.

Correcció dels problemes específics trobats, i adequar les correccions tenint en compte totes les persones que habiten l’espai.

 

Que necessito per poder fer l’estudi?

Al ser posibles s’enviarà per correu electrònic les imatges, plànols, la direcció en la que s’ha de fer l’estudi i si és possible les coordenades, el nom i telèfon de la persona interessada.

Una vegada fet l’estudi, s’enviarà per correu electrònic les imatges i els documents de les possibles alteracions trobades i les corresponents explicacions trovades el dia de la visita.

Com s’abonarà l’import?

L’import de l’estudi és de 129 Eur.

Abans de realitzar l’estudi mitjançant Paypal / transferència a la Cte. de BBVA nº ES3801828177140201614191 o també a través de Bizum al 659945517.

Especificant el tipus d’estudi escollit, el seu nom i cognom i la direcció de l’estudi.

SI TENS QUALSEVOL DUBTE O VOLS MÉS INFORMACIÓ

Contacta amb nosaltres!