Skip to main content

Assessors d'obres

Ajudem a buscar i trobar terrenys o propietats per poder construir, amb l'aportació que es té en compte a les persones que hi aniran a viure, bucant un espai lliure de geopaties, adequuat i orientat segons el Vastu.

D'aquesta manera, facilitem una correcta construcció bioenergètica, però si ja es disposa de terreny o casa, també hi ha la possibilitat de fer un estudi per poder valorar les millors distribucions o zones.

  • Oferim la possibilitat de tenir un pressupost ajustat abans de concertar cita amb arquitectes, per poder saber si el projecte s’ajusta a les seves necessitats i economia.
  • Assessorem arquitectes que necessiten ajuda o consulta tècnica / pràctica en alguna obra. També repassem amidaments per veure que tot estigui correcte i no falti res.

  • En obres de rehabilitació i restauració, tenim llarga experiència i també podem donar solucions sobre el terreny de diferents complicacions o dubtes que sorgeixen durant una rehabilitació.

Mentoring Personal

Com entenem el mentoring?

És una eina destinada a desenvolupar el potencial de les persones, basada en la transferència de coneixements i en l’aprenentatge a través de l’experiència, tot això dins d’un procés predominantment intuïtiu, en què s’estableix una relació personal i de confiança entre el mentor que guia, estimula, desafia i encoratja a una altra, segons les seves necessitats. L’objectiu és que puguem obtenir el millor de si, tant en l’àmbit personal com en el professional.

Vaig passar d’emprenedor esgotat i desbordat, a persona feliç que ha reconquistat la seva vida i que gaudeix dels moments d’oci, buscant i trobant l’equilibri en un mateix.

Mentoring per arquitectes

Com entenem el mentoring per arquitectes?

Després de dues generacions dedicades en cos i anima al món de la construcció, tenint la sort d’haver pogut aprendre un ofici d’autèntics artesans, amb una manera de fer, tractar i entendre la construcció ja desapareguda, posem a l’abast de tothom qui o necessiti, tots els nostres coneixements, acompanyant, ensenyant, assessorant i gestionant si fos necessari.

Podent ajudar des de l’arquitecte que ha acabat la carrera i vol sentir-se acompanyat per professionals, ensenyant la part pràctica de l’arquitectura. Passant per arquitectes que emprenguin nous projectes amb diferents sistemes constructius al que no estiguin avesats.

Donant suport i assessorament a particulars durant la durada de tot el seu projecte. Oferint un servei de gestió propi adaptat a totes les necessitats.

Aprèn a fluir amb la vida

Tu et fas responsable del teu propi procés evolutiu, i la meva tasca consistirà en ajudar-te a dirigir la teva ment de forma eficaç i eficient perquè puguis generar i prendre les decisions més encertades per poder viure una vida més plena i feliç, gaudint amb els processos de canvi i transformant els dubtes i pors en confiança i tranquil·litat.

Els objectius a definir

Acompanyament

Sent en tot moment l’experiència al teu abast.

Assessorament

Consells extrets de la nostra experiència.

Un procés de transformació fins a convertir-te en la millor versió de tu mateix/a.

Mentoring personal i per arquitectes / particulars

57

Junts emprenem un viatge cap al teu interior per connectar i conèixer els teus millors recursos i treure’ls a la superfície.

Durant el trajecte anem experimentant sensacions i vivències que ens permetin recollir eines i habilitats úniques per a tu, i així poder arribar a l’objectiu desitjat.

Gràcies a les noves tecnologies (si es vol), el format en-línia ha evolucionat amb la possibilitat de realitzar un procés complet en línia, sense necessitat de desplaçar-i des de qualsevol part de món, avui la distància no és un problema perquè puguis treballar amb mi.

Només necessites un ordinador, un mòbil o una tauleta i disposar d’un espai en el qual tinguis intimitat i privacitat.

Si el desplaçament no és un problema, pots venir a la consulta on podem treballar un ventall d’accions presencials diferents segons les teves necessitats.