Skip to main content

ESTUDI BÀSIC DE VASTU SHASTRA EN LINEA

Arquitectura ancestral

Vastu Shastra: Organitza la teva casa per atreure bones energies

El lloc en el qual vivim ens afecta, de manera positiva o negativa.

Un lloc amb estrès produeix malalties, problemes econòmics i baralles familiars.

Per contra, si la teva casa és harmoniosa, la vida es fa més fàcil i tota l’energia flueix.

És una ciència mil·lenària que utilitza l’energia geomagnètica de la terra per fer construccions saludables i crear un espai sagrat en qualsevol lloc.

 

¿Com t’afecta l’energia de la teva llar i quina és la millor ubicació dels ambients?
L’estudi del Vastu explica com els cinc elements (la terra, l’aigua, el foc, l’aire, i l’espai) estan en un perfecte balanç a la natura.

Quan es construeix un edifici, aquest balanç s’altera i pot tenir un impacte sobre els nostres cossos, les nostres ments i esperits.

A través d’aquesta ciència arquitectònica ancestral és possible aprendre com crear un espai sagrat adequat en qualsevol ambient.

 

A qui està destinat aquest estudi:
Les coses no et van del tot bé des que t’has canviat de casa o negoci i no aconsegueixes entendre per què.

Abans de comprar un pis, casa, solar o finca, és un bon moment per saber quina qualitat biòtica té el terreny i així poder valorar o ajudar-vos a decidir l’opció de compra o lloguer, i així prendre la decisió més encertada sabent com aquest espai et podria afectar.

O si disposem ja d’habitatge o lloc de treball, comprovar les estances o zones on més temps passem, que tinguin una correcta distribució, orientació i estiguin netes de geopaties.

Tens els plànols de la teva casa o negoci i vols descobrir com l’espai està afectant la teva vida.

 

De què consta l’estudi:
Detectar les carencies segons el Vastu, detectar les diferents corrents magnètiques d’un pis, casa, finca o solar i les possibles geopaties i les seves implicacions.

Indicació dels problemes específics trobats.

 

Què necessito per poder fer l’estudi?

Es realitza a distància mitjançant la imatges/plànols del lloc, al ser posibles s’enviarà per correu electrònic les imatges, la direcció en la que s’ha de fer l’estudi i si és possible les coordenades, el nom i telèfon de la persona interessada per poder fer una correcta prospecció.

D’aquesta manera podem evitar els costos del desplaçament, ja sigui perquè el lloc a prospectar és un lloc llunyà, i només volem tenir una primera valoració, i saber de posibles alteracions trobades.

Com s’abonarà l’import?

L’import de l’estudi és de 66 Eur.

Abans de realitzar l’estudi mitjançant Paypal / transferència a la Cte. de BBVA nº ES3801828177140201614191 o també a través de Bizum al 659945517.

Especificant el tipus d’estudi escollit, el seu nom i cognom i la direcció de l’estudi.

SI TENS QUALSEVOL DUBTE O VOLS MÉS INFORMACIÓ

Contacta amb nosaltres!