Skip to main content

Seguint el conjunt d’eines com ara el Vastu, el Jyotish, la geobiologia, la radiestesia y l’Ayurveda, treballem en conjunt amb la persona perquè tot tingui i estigui en resonancia amb el tot.

En ocasions, quan observem una persona des del prisma de la medicina Ayurvèdica, podem obtenir indicis sobre les seves necessitats. Amb el Jyotish, si la persona ho desitja, es poden determinar diverses afeccions, mentre que, en el cas de tenir un habitatge ben estructurat, amb els ajustaments del Vastu, podem trobar solucions a situacions que, en ocasions, semblen insuperables.

Existeixen diverses maneres d’ajudar i treballar en sintonia amb una persona. En alguns moments de la vida, sembla que tot pren un gir inesperat o es repeteix una mateixa situació una vegada i una altra. En casos més extrems que afecten la salut, tant física com mental i emocional, quan els mètodes tradicionals o la medicina convencional no aporten una resposta, les antigues tècniques mil·lenàries poden oferir una solució.

En aquests i en molts altres aspectes, treballant conjuntament amb les diferents eines disponibles, és possible ajudar la persona. Tant si es tracta de construir una nova casa personalitzada com de solucionar els problemes que sorgeixen a causa de tenir una construcció amb defectes que van en contra de la nostra naturalesa essencial, el treball conjunt pot ser la clau per aconseguir-ho.

Jyotish

Estudis Geobiològics

Teràpia Ayurveda

Acupuntura

Gemologia Vèdica