Skip to main content

AYURVEDA, UNA FILOSOFIA DE VIDA

ESPECIALITZATS EN TERÀPIES DE LA MEDICINA AYURVEDA I TERÀPIES NATURALS

Ayurveda aporta el viure en harmonia a través de l’equilibri entre el qual és el ser i el que l’envolta. Aviva la intel·ligència interna del cos i enforteix la seva capacitat natural de curar-se.

Després de més de 25 anys gestionant i acompanyant en el procés de construcció de les obres, m'he adonat que tant o més important és el bon assessorament en aquest àmbit, com en el de la Salut en general dels nostres clients, per aquest mateix motiu hem agermanat la manera de treballar amb els nostres clients de la mà i des de la mirada de l'Ayurveda, on han casat en una simbiosi perfecta durant tot el procés constructiu / personal de les persones.

Des d’Assovil i VedaNatura, t’ajudem a trobar les eines que millor s’adapten al teu estat actual i així reconduir-te a un camí d’autoconeixement i benestar.

 

COM T’AJUDEM A ACONSEGUIR-HO?

FENT SERVIR EINES DE CONSCIÈNCIA COM SÓN LES RUTINES ESTACIONALS I DOSHICAS, L’ALIMENTACIÓ CONSCIENT, LA FITOTERÀPIA, EL MASSATGE, ELS TRACTAMENTS, LA MEDITACIÓ, EL PRANAYAMA, EL IOGA…

TERÀPIES

“Celebreu, plantes, rendint els vostres fruits i flors, triomfant unides sobre la malaltia com cavalcadures victorioses, rebrotant, alliberant l’home de la submissió de les seves malalties.”

RIG VEDA

MASSATGES

“El cos d’aquella persona que utilitza el massatge d’oli regularment, poques vegades es veu afectat, encara que sigui sotmès a lesions accidentals o a treball extenuant. Mitjançant l’ús diari del massatge amb oli, la persona tindrà un tacte agradable, aprimarà i es tornarà forta, encantadora i menys afectada per la vellesa.”

Charaka Samhita: Sutrasthana V: 88-89

RITUALS

“No posis en la teva pell el que no pots posar a la boca”

Sutra Ayurveda

CONSULTORIA DE TERÀPIES AYURVEDA

Com treballem en consulta?

Assessorament ayurvèdic per recomanació de rutines diàries i estacionals, alimentació des d’una visió ayurvèdica, teràpies corporals, fitoteràpia, exercicis de ioga i pranayama … Que ajudaran a la restauració del seu equilibri intern.

RECURSOS

“L’escolta del cos fa no produir més mal del què ja porta amb si. No és
necessari provocar dolor perquè un tractament sigui eficaç”.

पीअ Pia – Marimar Tejero

Namaste Honro el lloc dins teu on l'Univers sencer resideix. Honro el lloc dins teu de l'amor i llum, de veritat i pau. Quan tu estàs en aquest lloc en tu, i jo estic en aquest lloc en mi, TU I JO SOM NOMÉS UN.

“Així com és l’aliment, són els pensaments. Així com són els pensaments, seran les accions. Així com són les accions, serà la conducta. Així com és la conducta, serà la salut”

Proverbi Vèdic