Skip to main content

Rehabilitació i restauració

Som especialistes en rehabilitació d'edificis antics, amb més de 40 anys d'experiència en el sector. La nostra missió és transformar els teus espais en autèntiques joies arquitectòniques mitjançant un treball meticulós i amb un gran amor per la preservació de la història.

Comptem amb un equip d’experts qualificats en restauració de masies, cases antigues, pisos històrics i altres tipus d’edificis. El nostre coneixement i habilitats ens permeten afrontar amb èxit fins als projectes més exigents, garantint resultats excepcionals.

Tenim un profund respecte per l’arquitectura original i la seva autenticitat. Treballem estretament amb els propietaris per comprendre la seva visió i preservar els elements arquitectònics únics, com arcs, voltes catalanes, finestrals de fusta i pedra natural.

Utilitzem tècniques artesanals i materials tradicionals per aconseguir una autèntica restauració. Des de l’ús de morters tradicionals i pigments fins a la recuperació de terres cuites i elements de fusta, cuidem cada detall per mantenir la integritat històrica dels edificis.

A més de la nostra passió per la tradició, ens preocupem per la sostenibilitat i l’eficiència energètica. Incorporant tecnologies modernes i materials ecològics, optimitzem el consum d’energia i millorant l’eficiència de l’edifici sense comprometre el seu encant original.

Confia en Assovil per a la teva rehabilitació i transforma els teus espais en autèntiques obres d’art arquitectònic. Oferim solucions personalitzades adaptades a les teves necessitats i desitjos.

Contacta’ns avui mateix per començar a fer realitat la teva visió de restauració.

Contacta'ns!