Skip to main content

JYOTIR VEDA

EL CONEIXEMENT DE LA LLUM QUE AJUDA A DISSIPAR LA IGNORÀNCIA.

EL JYOTISH ENS MOSTRA LÚNIVERS DINS NOSTRE A TRAVÉS DE L’ INTERPRETACIÓ DE LES ENERGIES I LES DIFERENTS LLEIS UNIVERSALS A L’ HORA DEL NOSTRE NAIXAMENT.

Què podem dir del Jyotish el sistema astrològic més antic de la humanitat, juntament amb l’Ayurveda, del què la seva aparició tenim constància des de fa més de 8 mil anys. Basat i estret del fruit del coneixement vèdic que es reconeix com la mare de totes les ciències…

L'Astrologia vèdica igual que l'Ayurveda, considera a l'home com un microcosmos, que al seu torn és inseparable del macrocosmos.

El cos i la ment es veuen influïts pels cossos celestes, la seva gravetat i forces d’atracció que generen envers la terra per mantenir l’equilibri al sistema solar i en tot l’univers, tenen uns efectes concrets sobretot el que passa i viu a la terra. La nostra relació amb els estels reflecteix la nostra relació amb el cosmos, amb la psique i amb el nostre ser més profund.

Un astròleg vèdic pot comprendre la naturalesa esencial de cada persona, poguent avaluar tant el seu estat de salut i els aspectes positius, com els efectes negatius que afectaran la relació d’aquest individu amb el seu món exterior, ja puguin ser malalties, desordres i relacions interpersonals i tota mena de conflictes deguts a la nostra naturalesa.

¿QUE ENS POT APORTAR EL JYOTISH?

EL JYOTISH I EL LLOC ON VIVIM

“Ajudant-nos a veure si la ubicació on vivim, la nostra casa, l’oficina o el lloc de treball ens són favorables segons les nostres característiques personals.”

DE LA MÀ AMB EL VASTU SHASTRA

“No podem entendre el Vastu sense el Jyotish, quan volem tenir en compte a més de l’habitatge on residim la nostra pròpia essència a l’hora de corregir o modificar els espais per on transitem.”

UNA GUIA PEL DESPERTAR ESPIRITUAL

El Jyotish és una guia pel despertar espiritual, ajudant a poder-nos reconèixer en ell, sent conscients de la nostra verdadera essència i poder començar a ressonar en la nostra sintonia.

EL JYOTISH I L'AYURVEDA

Assessorament ayurvèdic des del JYOTISH , per recomanació de rutines diàries i estacionals, alimentació des d’una visió ayurvèdica, teràpies corporals, fitoteràpia, exercicis de ioga i pranayama…

Una manera diferent d'entendre el Jyotish, adaptada a occident en un model d'interpretació adequat a la nostra vibració.

Així com és l’aliment, són els pensaments. Així com són els pensaments, seran les accions. Així com són les accions, serà la conducta. Així com és la conducta, serà la salut

Proverbi Vèdic

Consulta terapèutica online

Consulta Jyotish personal terapèutica en línia.
99

Consulta terapèutica presencial

Consulta Jyotish personal terapèutica.
135

Estudi complet

Estudi complet Jyotish/Vastu i remeis en línia.

167