Skip to main content

Estructures amb fusta

Entramat lleuger

En les vivendes d’aquest tipus és molt important l’equilibri que s’aconsegueix entre l’aïllament tèrmic, humitat, ambient en la vivenda i respiració de les parets, permetent una gran confortabilitat dins de la habitatge.

Aquest tipus de vivenda fabricada amb materials ecològics i de ràpida construcció, redueix en gran mesura els costos en comparació amb el mètode tradicional. A més a més, aquest tipus de fabricació permet la col·locació de totes les instal·lacions (electricitat, aigua, etc.) dins de les parets.

Composició de les parets en l’entramat lleuger.

  • Pladur / Membrana vapor / Bigues d’entramat Aïllament.
  • Tauló / Llistó / Material decoratiu.
  • Llana de roca / Fibres de fusta / Cel·lulosa / Poliestirè.

Habitatge de ràpida execució, acabats a elecció del client i gran efectivitat tèrmica. En definitiva, habitatge de baix consum energètic.

Façanes ventilades

Aquesta tècnica d’aïllament per fatxades permet la instal·lació d’una cambra d’aire entre l’aïllant i l’element exterior minimitzant la transmissió tèrmica i a més a més protegeix la habitatge dels agents exteriors.

Composició de les fatxades ventilades a partir del panell suport de la habitatge. Barrera controladora de vapor. Aïllant compacte, fibres de fusta o llana de roca o producte insuflat, cel·lulosa. Aïllant compacte, plaques de poliestirè o aïllament PIR espuma de poliisocianurat. Rastell de ventilació.

Disposem de diversos acabats exteriors.

  • Acabat Sate. Tauler, malla i monocapa.
  • Acabat Pedra natural. Tauler, connectors i pedra.
  • Acabat Fusta. Contra rastell, malla antiparàsits, fusta de làrix.
  • Acabat a elegir pel client.

Marquesina i pèrgola

Aquests tipus de construcció estructural són fabricats amb fusta laminada GL24. Normalment els pilars es subjecten amb uns ferratges especials al sòl.

La secció dels pilars pot variar depenent dels metres quadrats a cobrir. Bàsicament les seccions més utilitzades són 100×100, 140×140, 160×160, 180×180 y 200×200.

En referència a la coberta del porxo o la pèrgola, les seccions més habituals són 100×140, 100×160, 100×180 y 100×200.

El tractament de la fusta es pot efectuar a base d’autoclau o Lasur de por obert a base de polvorització o brotxa.

Complement per la seva vivenda i on podrà gaudir còmodament de l’entorn natural.

 

Mecanitzat amb CNC

Màquina de Control Numèric, extremadament flexible, es pot adaptar a les demandes dels clients de forma ràpida i amb una màxima perfecció d’execució de les estructures modulars.

La qualitat i la precisió dels sistemes totalment automàtics augmenten l’eficiència i la competitivitat en totes les operacions constructives de la fusta.

 

Passarel·les i tarimes

Les nostres passarel·les i tarimes permeten l’anivellació aconseguint una superfície estable en perfecta adaptació amb l’entorn.

Estan fabricades amb fusta laminada tractada per exterior classe IV o fustes dures especials per exterior, com poden ser Iroko o IPE.

Disposem en el nostre departament tècnic del suport necessari per poder efectuar els càlculs i execució dels treballs.

Piscines

Som el teu soci de confiança per fer realitat el teu somni de tenir una piscina a casa teva. Amb més de 20 anys d’experiència en el sector, som experts en el disseny i la construcció de piscines personalitzades que compleixen amb les teves expectatives més exigents.

Comprendre les teves necessitats i desitjos és el nostre punt de partida. Treballem de prop amb tu per crear una piscina a mida que s’ajusti al teu estil de vida i compleixi les teves expectatives estètiques. Des de piscines elegants i contemporànies fins a dissenys tradicionals, podem convertir la teva visió en realitat.

Utilitzem només els materials més duradors i de primera qualitat per garantir que la teva piscina sigui fiable i resistent al pas del temps. Estem al dia amb les últimes tendències i avenços tecnològics en el món de les piscines.

Ens preocupa el planeta i la sostenibilitat. Per això, implementem pràctiques eco-friendly en tots els nostres projectes de construcció de piscines.