Skip to main content

Especialitzats amb pedra natural

Laboriosos i primitius marges de pedra, humils corralisses, palaus i casones senyorials, règies esglésies o monumentals catedrals, tots tenen com a denominador comú un ofici tradicional avui en dia pràcticament extingit, dur i sacrificat, el del picapedrer.

Un picapedrer és una persona que té com a ofici treballar la pedra per a la construcció. L’ofici del picapedrer o pedrapiquer és un dels més antics de la humanitat, un ofici que va començar a desenvolupar-se amb l’aparició dels primers assentaments permanents del Neolític i la primera “revolució urbana” de l’home modern.

Els picapedrers, també anomenats mestres de cases, eren els artesans que es dedicaven a treballar la pedra per a la construcció, modelant la roca amb les seves mans, un martell, alguns punxons i molta, molta traça. A Joan Puigdomènech-Assovil tenim una llarga tradició en la col·locació de pedra, i la feina ben feta al llarg dels anys és el nostre millor aval.

Rehabilitació i restauració

Som especialistes en la Rehabilitació i Restauració d’edificis. La nostra especialització i experiència ens permeten oferir una garantia de qualitat, que, unida a una filosofia d’empresa de serveis, aporta un grau de satisfacció als nostres clients, que contribueix a difondre la nostra imatge de marca.

Comptem amb un equip d’operaris amb una àmplia experiència i que estan en constant formació, per proporcionar-los als nostres clients les últimes tècniques i novetats de restauració.

  • Restauració i rehabilitació d’edificis.
  • Rehabilitació integral de façanes.
  • Rehabilitació interior de l’edifici.
  • Instal·lació d’ascensor.
  • Tractament d’humitats (capil·laritat, condensació, etc.)
  • Tractaments d’impermeabilització per a cobertes ( integrals, superficials amb resines, etc)

Entenem i assumim el procés d’obra com una tasca interdisciplinària.

Passivhaus

Si volem guanyar en confort en les nostres llars, si volem deixar de tirar els nostres diners i regalar-li-ho a les companyies energètiques i si volem aconseguir aquest respecte amb el medi ambient que tant es necessita. Passivhaus Anomenat a ser un referent per als propers anys.

Passivhaus no és una marca comercial. És un concepte de construcció internacional. Estudiat, analitzat i amb excel·lents resultats obtinguts en els seus més de 20 anys d’experiència i 25.000 edificis construïts sota el seu segell. L’objectiu principal de les cases passives és obtenir elevats nivells de confort interior mantenint un consum energètic molt baix, contribuint així en un important estalvi en la factura energètica. El que s’ha vingut a dir “hipoteca energètica” a causa del pes que van guanyant al pressupost familiar els continus augments dels preus de l’energia al nostre pais.

¿En què està basat l´estàndard Passivhaus? Uns criteris de disseny que permeten l’aprofitament de l’energia i la llum natural durant l’hivern i la minimització de la incidència solar durant l’estiu. Al mateix temps que, les altes exigències tècniques i constructives, contribueixen a l’excel·lent condicionament tèrmic conservant tota la calor absorbida a l’hivern i dissipant-ho a l’estiu.