Skip to main content

Si volem guanyar confort en les nostres llars i deixar de tirar els nostres diners regalant-los a les companyies energètiques, aconseguint el respecte amb el medi ambient que tant es necessita, Passivhaus anomenat a ser un referent per als propers anys.

Passivhaus no és una marca comercial. És un concepte de construcció internacional. Estudiat, analitzat i amb excel·lents resultats obtinguts en els seus més de 20 anys d’experiència i 25.000 edificis construïts sota el seu segell.

L’objectiu principal de les cases passives és obtenir elevats nivells de confort interior mantenint un consum energètic molt baix, contribuint així en un important estalvi en la factura energètica i respectant el medi ambient.

El que s’ha vingut a dir “hipoteca energètica”. A causa del pes que van guanyant al pressupost familiar els continus augments dels preus de l’energia al nostre pais.

¿En què està basat l’estàndard Passivhaus? Uns criteris de disseny que permeten l’aprofitament de l’energia i la llum natural durant l’hivern i la minimització de la incidència solar durant l’estiu. Al mateix temps que, les altes exigències tècniques i constructives, contribueixen a l’excel·lent condicionament tèrmic conservant tota la calor absorbida a l’hivern i dissipant-ho a l’estiu.

CRITERIS DE DISSENY

AÏLLAMENT TÈRMIC

ESTALVI ENERGÈTIC

EQUIP

Pep Vilar
Josep Ignasi Vilar

CONCEPTES

Els 5 Principis

  • Mínima demanda de Calefacció / Aïllament
  • Sense Ponts Tèrmics
  • Baixa demanda Energia Elèctrica / Tancaments Eficients
  • Estanquitat
  • Mínima demanda de Refrigeració / Ventilació amb Recuperador de Calor

Ponts Tèrmics Free

Els ponts tèrmics són zones dels elements constructius on es produeixen variacions d’uniformitat i l’existència de ponts tèrmics pot ser problemàtica amb el perill que hi hagi condensacions.

Sostenibilitat / Mediambiental

L’objectiu principal de les cases eficients és obtenir elevats nivells de confort interior mantenint un consum energètic molt baix, contribuint així en un important estalvi en primeres matèries i aconseguint un gran estalvi en la factura energètica.